Friday, September 12, 2008

Animation #17

12.09 - Официална дата за премиерата в България.

(в тоя ред на мисли - Не знам как може да направиш "пред-премиера", след като световната премиера е минала? Сиреч, задържаш изкуствено филма с една седмица, при все че си е преведен, със субтитри, копията са готови... Но както и да е)

Рано в зарана, резервирахме билетчета за първата прожекция в града.
12.00 на обяд с брата и сестрата бяхме в току-що ремонтираното кино "Фламинго"
Брата успя да вземе билети за лица до 16 години не само за него, но и за сестрата, че дори и за мене Добре, че се обръснах за случая, то някак си минах за малолетен :)

Бяхме само ние в залата! Никакви досадници с коментари, щъкащи малки дечица или мляскащи пуканкоядачи... РАЙ!
Скоро светлините угаснаха и се завъртя чисто-новичката лента.... Оу, даааа!

Филмчето - не знам кой и защо не го харесва, но бих казал - на Сърдитко Петко празна му торбата Вместо да търсите кусури и да казвате как филмчето не е това или онова - приемете си го като това, което е и се забавлявайте! Никой не се и стреми да прави нещо с епичните мащаби на Трилогиите.

Clone Wars напълно оправда очакванията ми - свежо и симпатично приключение с любимите ми/ни герои. Нито анимацията е нещо революционно, нито историята е изпълнена с неочаквани обрати и заплетени интриги. Но това не му пречи да е добро развлечение и приятно нововъведение към Сагата.

Особено много смях вкараха дроидите, мисля че вкараха ред нови култови реплики, но да не издавам за който все още не е гледал!А аз лично с най-голямо удоволствие бих го гледал отново, и нямам търпение да пуснат сериалчето!

След прожекцията дори ни дадоха плакати от киното и ни попитаха харесва ли ни обновената зала.
Да, харесва ни.
Скоро ще ви хареса още повече, като я направим 3-D

:)

1 comment:

mimz said...

Хехе, аз винаги минавам за "до 16". xD

Дали са ви безплатни плакатиии? Защо винаги на вас ви дават? Надушвам нещо. :P