Wednesday, July 04, 2007

"Самотни сърца" по телевизията

"Самотни сърца", за чиято премиера писах преди няколко поста, ще можете да гледате съвсем скоро по телевизията. Всъщност, може би вече сте го гледали - бил е излъчен по Канал 1 миналата седмица в понеделник вечерта в рубриката за премиери на БГ филми, и отново в неделя следобед (ако беше някоя друга телевизия щяха да се скъсат от реклами цял месец преди това и да тръбят като луди, че ще излъчат новия филм на Весела Казакова, но уви, не и БНТ. Дават готини работи, ама като не знам че ги дават - каква полза?). Но ако и вие като мен сте го изтървали - сега имате шанс да го видите:

ТВ БЪЛГАРИЯ - сателитния канал на БНТ
НЕДЕЛЯ 8 ЮЛИ 2007 г.

21:40 Самотни сърца – тв филм (2007), режисьор: Валентин Гошев, в ролите: Христо Гърбов, Светлана Янчева, Филип Трифонов, Весела Казакова и др.

Трактористът Георги Аврамов е стар ерген, който живее на село заедно с майка си и болната си сестра Зорка. Той има една голяма мечта - да се ожени. Затова Георги участва в телевизионно предаване за запознанства. Десетки жени му изпращат писма, но те не достигат до него, защото селският пощальон Мите ги задържа...

На мене това ми звучи познато - ако си спомняте имаше един доста подобен герой в "Писмо до Америка" на Иглика Трифонова. Ще гледаме и ще видим, може това да е spin-off ;)

No comments: