Saturday, November 28, 2015

Празник с джедаи и книги „Междузвездни войни”

Спомняте ли си, че ви споменахме, че от Егмонт готвят изненади за Star Wars феновете по време на тазгодишния панаир на книгата? Е, вече можем да обявим официално събитието!

 12274720_10153609327130380_7611942725391436837_n

В навечерието на МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: СИЛАТА СЕ ПРОБУЖДА издателство „Егмонт” ще отбележи предстоящата премиера по време на Панаира на книгата. Джедаи, имперски агенти, щурмоваци, контрабандисти и галактически принцеси са добре дошли в събота, 12 декември, от 18 ч. в зала 8, ет. 5 на НДК. Гостите с най-атрактивни костюми ще бъдат отличени с междузвездни награди в три категории:

Най-добър детски костюм
Най-добър костюм
Най-ефектно сценично представяне

Галактическо жури в състав Борислав Лазаров от bTV, Роро Кавалджиев от Next TV и Деница Станчева от клуб Nakama ще оценят визията и сложността на костюмите, както и сценичното представяне на участниците.

Ще ви очакваме. И нека вдъхновението бъде с вас!

ОБЩИ ПРАВИЛА
1. В празника могат да се включат всички, а участниците с костюми, вдъхновени от вселената на „Междузвездни войни”, имат възможност да спечелят награди.
2. Желаещите могат да се запишат предварително чрез този формуляр https://goo.gl/LYQl12 или на място в зала 8, ет. 5 в НДК от 8 декември до 17.30 ч. на 12 декември.
3. Всички записани участници ще преминат през оценяване на костюмите, базирано на визията на костюма, както и на сценичното представяне.
4. По време на събитието не се допускат никакви пиротехнически изделия, както и остри метални ножове и др. подобни. Забранено е и хвърлянето на каквито и да било предмети към публиката. „Егмонт” си запазва правото си да не допусне участник до сцената, ако прецени, че това би застрашило здравето на публиката.
5. Записването за участие в косплей състезанието изразява съгласието на участника да бъде сниман и записван, както и заснетите материали да бъдат използвани от „Егмонт” с рекламна цел.

Събитието се провежда с подкрепата на българския фен-сайт на „Междузвездни Войни” StarWarsBG.com.

Вижте цялата програма на ЕГМОНТ по време на Панаира на книгата оттук: https://www.facebook.com/events/992648720796597/

No comments: