Thursday, January 21, 2016

Новият брой на „Междузвездни войни: Бунтовниците“ долита утре!

Покрай вълненията около „Силата се пробужда” да не забравяме, че все пак от Лукасфилм и Дисни развиват „Междузвездни войни” и в друга епоха, а именно – ерата на сериала „Бунтовниците”. Шепа колоритни главни герои се борят за свобода и справедливост в тъмните времена на имперско владичество, и олицетворяват надеждата още преди „Нова надежда”. Ако все още не следите сериала по DisneyXD то е крайно време да поправите тази грешка и да наваксате с епизодите от първи и втори сезон (а вече официално е обявен и трети).

„Бунтовниците” служи като мост между двете трилогии на Джордж Лукас. Създателите на сериала се стараят да поднесат история, която е едновременно подходяща за деца, но и достатъчно интригуваща за да привлече (и задържи) вниманието и на старите фенове.
logo-swrebels2015
А от Егмонт България се стараят и да не изоставаме и със страничните на сериала истории и започнаха издаването на списанието „Междузвездни войни: Бунтовниците”! Вярно на традициите на детските списания „Бунтовниците” също съдържа около две трети занимателни странички. Ще намерите всичко, от лабиринти и картинки за оцветяване, през ребуси и „открийте разликите”, до неангажиращи настолни игри. Феновете на сериала ще открият също така и странички с образите на главните герои и техните космически кораби, съдържащи в сбита форма и най-важната информация за всеки от тях (име, родна планета, и така нататък).

977236765100301

За младите падауани обаче, със сигурност най-голяма радост ще предизвикат играчките, които вървят в комплект със всеки брой. И разбира се – плакати, с които да украсят стаята си!

swrebels-201-01-2swrebels-201-01-3swrebels-201-01-5swrebels-201-01-6swrebels-201-01-1

Защо аз продължавам да събирам броевете на списанието, при все че съм доста над възрастовата му аудитория? Първо, нали съм татко, има кой да ги чете освен мен, и да наследи играчките! И второ – комиксите! Въпреки, че историите им са доста кратички (до една са под 10 страници), и че спокойно можете да гледате сериала и без тях, харесвам да виждам приключения на героите в друга медия – извън екрана! Комиксите варират като качество на история и рисунки, тъй като сценаристите и художниците се сменят, но някои от тях са доста приятни и сполучливи. Като част от издателската програма на Дисни кратките комикси също са канон, така че ако искате да знаете за всяко приключение на Езра, Канан, Зеб, Чопър, Сабин и Хера, то не ги пропускайте!

А шести брой на списанието излиза утре, на 24 декември, така че, каква по-добра възможност за бунтовниците да кацнат под коледната елха? :)

010602

No comments: